top of page
 EN TONI 
DSCN1100.JPG
Nat a Sant Sadurní d’Anoia, país del cava, es cria entre vinyes i passa la seva infantesa a les caves Codorniu on treballa la totalitat de la família.

Afeccionat de sempre a la gastronomia l’any 94 es matricula a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona i comença al mateix temps a portar la cuina del restaurant La Llar del Pagès del barri de Sants de Barcelona. La cuina és la típica catalana, brasa, all i oli, cargols, calçots, etc., però les inquietuds a altres productes i a una cuina més elaborada se li desperten quan coneix a en Jean Louis Neichel, un mestre de mestres que l’ajuda, l’orienta i el guia en les seves primeres passes d’una cuina d’alt nivell.

En Toni abans d’obrir el seu restaurant a Capmany fa un petit estatge a l’establiment Neichel on  acaba d’agafar els fonaments de la seva cuina actual.

El desembre de l’any 2001 s’inaugura La Llar del Pagès a Capmany i des de llavors el producte ben tractat, sense salses que emmascarin el seu sabor original i respectant al màxim els punts de cocció per poder extreure el millor d’ells mateixos és la base de la carta que mima amb molta cura.

Enamorat del foie, de la tòfona i els bolets  els hi dedica temporades monogràfiques en els mesos en que aquests productes estan en el seu millor moment.

bottom of page