EN TONI 
Nat a Sant Sadurní d’Anoia, país del cava, es cria entre vinyes i passa la seva infantesa a les caves Codorniu on treballa la totalitat de la família.

Afeccionat de sempre a la gastronomia l’any 94 es matricula a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona i comença al mateix temps a portar la cuina del restaurant La Llar del Pagès del barri de Sants de Barcelona. La cuina és la típica catalana, brasa, all i oli, cargols, calçots, etc., però les inquietuds a altres productes i a una cuina més elaborada se li desperten quan coneix a en Jean Louis Neichel, un mestre de mestres que l’ajuda, l’orienta i el guia en les seves primeres passes d’una cuina d’alt nivell.

En Toni abans d’obrir el seu restaurant a Capmany fa un petit estatge a l’establiment Neichel on  acaba d’agafar els fonaments de la seva cuina actual.

El desembre de l’any 2001 s’inaugura La Llar del Pagès a Capmany i des de llavors el producte ben tractat, sense salses que emmascarin el seu sabor original i respectant al màxim els punts de cocció per poder extreure el millor d’ells mateixos és la base de la carta que mima amb molta cura.

Enamorat del foie, de la tòfona i els bolets  els hi dedica temporades monogràfiques en els mesos en que aquests productes estan en el seu millor moment.

Estigues al dia | reciba las novedades gastronómicas | Inscription e-mail
Sigues el primer en conèixer les noves temporades i notícies del restaurant.
Sea el primero en conocer las nuevas temporadas y noticias del restaurante.
Soyez le premier à connaître les nouvelles saisons et les nouvelles du restaurant.
Guru.png

 Alt 11, 17750 Capmany, Girona |  restaurant@lallardelpages.com  |  Tel. +34 972 549 170 

© 2017 by Enric Calpe. enric@enriccalpe.com