Toni Sabas

Toni Sabas

Toni Sabas, nat a Sant Sadurní d’Anoia, país del cava, es cria entre vinyes i passa la seva infantesa a les caves Codorniu on treballa la totalitat de la família.

Afeccionat de sempre a la gastronomia l’any 94 es matricula a l’Escola d’Hosteleria de Barcelona i comença al mateix temps a porta la cuina del restaurant La Llar del Pagès del barri de Sants de Barcelona. La cuina és la típica catalana, brasa, all i oli, cargols, calçots, etc., però les inquietuds a altres productes i a una cuina més elaborada se li desperten quan coneix a en Jean Louis Neichel, un mestre de mestres que l’ajuda, l’orienta i el guia en les seves primeres passes d’una cuina d’alt nivell.

En Toni abans d’obrir el seu restaurant a Capmany fa un petit estatge a l’establiment Neichel on  acaba d’agafar els fonaments de la seva cuina actual.

El desembre de l’any 2001 s’inaugura La Llar del Pagès a Capmany i des de llavors el producte ben tractat, sense salses que emmascarin el seu sabor original i respectant al màxim els punts de cocció per poder extreure el millor d’ells mateixos és la base de la carta que mima amb molta cura.

Enamorat del foie, de la tòfona i els bolets  els hi dedica temporades monogràfiques en els mesos en que aquests productes estan en el seu millor moment.


Toni Sabas, nacido en Sant Sadurní d’Anoia, país del Cava, se cria entre viñas y pasa su infancia en las Cavas Codorniu donde trabaja la totalidad de su familia.

Aficionado de siempre a la gastronomía el año 1994 se matricula en la Escuela de Hostelería de Barcelona i comienza al mismo tiempo a llevar la cocina del Restaurante La Llar del Pagès del popular barrio de Sants en Barcelona. La cocina es la tipica catalana, brasa, all i oli, caracoles, calçots, etc… Pero sus inquietudes por otros productos y una cocina más elaborada se despiertan en él cuando conoce a Jean Louis Neichel, maestro de maestros y pionero de la alta cocina en nuestro país, que le ayuda, orienta y lo guía hacia la cocina del más alto nivel.
Toni antes de abrir su restaurante en Capmany realiza un pequeño “estage” en el restaurante de Neichel donde acaba de asentar los conocimientos y técnicas de su cocina actual.
En Diciembre del año 2001 se inaugura La Llar del Pagès en Capmany y desde entonces el producto bien tratado, sin salsas que enmascaren su sabor original y respetando al máximo los puntos de cocción para poder extraer lo mejor de ellos mismos son la base de la carta que mima con cariño.
Enamorado del “Foie”, que elabora él mismo, de la trufa y las setas, les dedica temporadas monográficas en los meses donde estos productos están en su mejor momento.

 

©La Llar del Pagès | Capmany
Premium Wordpress Themes by Sketch Themes
A %d blogueros les gusta esto: