Benvinguts | Bienvenidos | Bienvenue

Emplaçat a la part alta del poble de Capmany i molt a prop dels cellers Oliveda, hem restaurat una antiga casa centenària per a crear un ambient acollidor i familiar.

Una cuina elaborada, en el seu punt just de cocció, una matèria de primera qualitat i de temporada, uns vins excel·lents de l'Empordà envellint a la nostra petita bodega excavada a la roca... s'ho imagina?

Tot això és la Llar del Pagès... Deixi que li mostrem la nostra passió!


Situado en la parte alta de Campany y muy cerca de las bodegas Oliveda, hemos restaurado una antigua casa centenaria para crear un ambiente acogedor y familiar.

Una cocina elaborada, en su justo punto de cocción, una materia prima de calidad y de temporada, unos vinos excelentes del Empordá guardados en nuestra pequeña bodega excavada en la roca...

Se lo imagina? Todo eso es La Llar del Pagès... Deje que le mostremos nuestra pasión!

shadow
Producte de proximitat
Dels millors productors tradionals de la zona, la millor verdura, carns i peix fresc de la Costa Brava.

Productos de proximidad

De los mejores productores tradicionales de la zona, la mejor verdura, carne y pescado fresco de La Costa Brava

shadow
Selecció de vins
L'Empordà terra de grans vins. Professionals amb tradició dedicats en cos i ánima a produïr un dels productes que millor parla de la nostra terra, el vi en totes les seves varietats i colors.

Selección de vinos

El Empordà tierra de grandes vinos. Profesionales de larga tradición dedicados en cuerpo y alma a producir uno de los productos que mejor hablan de nuestra tierra, el vino en todas sus variedades i colores.

shadow
Cocció justa
Tot aquest esforç de productors té la seva recompensa cuinant els ingredients en la seva justa mida, al punt just de cocció per a extreure el millor de cadascun.

Cocción justa

Todo este esfuerzo de productores tiene su recompensa cocinando sus ingredientes en su justa medida, en su punto justo de cocción para extraer lo mejor de cada uno de ellos.

©La Llar del Pagès | Capmany
Premium Wordpress Themes by Sketch Themes